Friday, May 4, 2012

(GAMBAR) Majlis Pernikahan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya






Akhirnya, yang dinanti-nantikan telah selesai dan selamat dilangsungkan. So aku cover sikit pasal si jejaka idaman Scha ini untuk pengunjung blog ini. Awal Ashaari yang sebentar tadi telah sah menjadi suami kepada Scha Al Yahya dengan sekali lafaz sahaja. Mas kahwin pernikahan pasangan pengantin ini ialah sebanyak RM2050. Scha telah diwalikan oleh ayahnya sendiri. Majlis dilangsungkan selepas jam 9 malam tadi. Ada gambar lagi, akan aku update, dengan info lebih lanjut.

Gambar seterusnya nanti ada hantaran-hantaran pernikahan, gambar Awal berpeluh semasa majlis akad nikah,gambar Awal seronok dah lafaz nikah dan berdoa sambil berdongak, gambar Scha yang tak nangis pun..dan banyak lagi..tunggu selepas ini yer..



4 comments:

Aine Ainun said...

Jenuh tunggu kt astro. Xde pon ha..

Blog gak yg pantas kan.,,

Rozuan Ismail said...

tahniah awal dan scha!!

Norzie hany said...

Salam Salina.
Sama cantik dan sama padan.Tahniah dan selamat pengantin baru buat mereka...moga jodoh berkekalan.

YATZAKIE said...

sama cantik,sama padan..semoga mereka kekal bahagia hingga akhir hayat..amin

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...