Wednesday, May 23, 2012

Video - Aksi Buruk Hanis Zalikha "Oh My English"




Pasti dah ramai yang tonton video Hanis Zalikha speaking London ni kan.. Memang lucu + buruk sangat la tengok aksi dia dalam video ni. Tapi seburuk-seburuk aksi dia pun sangat menghiburkan aku dan kakak (Kamila). Berkali-kali kakak suruh aku ulang tayang video Hanis Zalikha ni. Sejak Astro buat rancangan oh my english tu boleh menarik kanak-kanak untuk belajar english. Anak aku pun boleh minat nak tonton rancangan oh my english nih.. Kat mana ye Hanis Zalikha ni belajar english. Apa-apa pun tahniah buat Hanis Zalikha atas kejayaan beliau menjadi pelajar cemerlang. 

3 comments:

mama aini said...

ehem semakin popular hanis zalikha skrg ni kan..

KhaiRin : anies said...

kalau x silap sy la...mak ayah dia dulu penah duduk UK..betul ke x wallahu 'alam

eLL said...

rasanya dalam blog dia, dia cakap dia belajar kat kelas swasta... lupa dah nama tempat tu.

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...