Tuesday, May 22, 2012

(Gambar) Lisa Surihani & Yusry Bercuti Di Singapura

Yusry bermanja dengan Lisa
Seronoknya kalau sentiasa dapat bercuti camni kan..Rasanya baru jer Lisa dan Yusry balik dari berbulan madu di Eropah. Terkini, keluar pulak gambar-gambar Lisa Surihani & Yusry bercuti di Singapura bersama famili. Bertuah jadi artis, banyak duit, dapat round the world.. patutlah orang ramai berebut ambil peluang kalau ada ujibakat untuk rancangan realiti tv.

Wah, rangkulan mesra tu..
Yusry memang minat England..oops, off topic pulak!
Gelap sungguh...apa yang aku merepek ni!
Oitt..cium siapa tu!
"Tonyoh ayang, jangan tak tonyoh.."
Gambar kenang-kenangan...
Trio baru?
Ni foto yang paling aku suka dan sweet gitu: Lisa Surihani bersama ibu tercinta dan mak mertua tersayang. Cepat-cepat la Lisa dan Yusry ada anak plak ye..



5 comments:

Huda said...

suka sangat nengok diaorang bahagia..haraplah berkekalan ke akhir hayat..yusry serius nampak hensem dan makin muda~

Kakzakie said...

Emak lisa pun cantik macam dia juga - terpancar keibuannya soft sangat:)

KhaiRin : anies said...

comel

Nazayiena said...

Semoga bahagia kekal selamanya Lisa dan Yusri.

Kasih Salina said...

hehe, best komen semua!

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...