Thursday, May 24, 2012

Makan Nasi Untuk Kurus!


Makan Nasi Untuk Kurus! Biar betik ke biar betol..hohoho..

Kalau ditanya siapa yang nak kurus, mesti ramai yang angkat tangan, terutamanya perempuan la tu..huhu.. berdiet dengan skip makan nasi tu betol ke salah kaedahnya.. anda tengok la sendiri video ini macam mana dengan makan nasi 5x sehari pun boleh maintain berat badan yang ideal..

2 comments:

Kakzakie said...

Ha... tu dia tak perlu takut. Makan je tapi kena betullah macam kata dia tu.

Kasih Salina said...

@kakzakie:bila diet dengar perkataan nasi jer mesti dah takut..pedahal nasi tu sangat penting dan cukup la minum air manis sekali sehari jer dan lebih kan air kosong.

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...