Tuesday, May 29, 2012

Betul Ke Gaji Nazmi Sebulan RM300,000?Betul Ke Gaji Nazmi Sebulan RM300,000? Jika betol la gaji si Nazmi RM 300,000 sebulan memang bertuah badan. Bagusla macam tu kan, barulah kita boleh kata beliau betol-betol berbakat dan nilai gaji tersebut juga membuktikan kelab portugal sangat menghargai beliau. 

Walaubagaimanapun, khabar angin mengenai gaji yang bakal diterima oleh Nazmi masih belum dapat disahkan, namun, sekiranya benar, pemain muda yang bakal mencecah 18 tahun 16 Ogos nanti akan bergelar pemain termuda Malaysia berstatus jutawan selain Safee Sali.
 
Ejen Nazmi, Marco Guimaraes, mengakui jumlah gaji yang bakal ditawarkan kepada Nazmi itu adalah sangat lumayan bagi seorang pemain muda dari Asia Tenggara tetapi beliau enggan mendedahkan jumlah sebenar.

“Terpulang kepadanya (Nazmi) sama ada untuk mendedahkannya atau tidak, katanya.

Dalam perkembangan lain, akan mula menyertai latihan bersama Beira-Mar selepas pusingan kelayakan Piala AFC bawah 22 tahun yang akan bermula 21 Jun sehingga 4 Julai nanti, Nazmi akan turut ditemani pengendali Harimau Muda, Ong kim Swee.

No comments:

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...