Thursday, May 17, 2012

Worlds Tallest Building



Klik imej untuk besarkan
Termasuk Burj Dubai, korang tengoklah bezanya dengan Menara Petronas..aku tengok yang real pun dah macam gayat..inikan nak ke Burj Dubai..wah!

Macam ni rupanya apabila berada daripada berada di puncak bangunan tertinggi di dunia!
Dalam perbandingan ni, World Trade Center yang dah lama jatuh tersembam menyembah bumi sekadar rujukan sahaja..ok.

4 comments:

Nazayiena said...

Gayat klu tempat tinggi2 nie...

Kasih Salina said...

haha, yer kak

redza said...

ohoo klcc da jatuh no5 dah

Kasih Salina said...

kalau dari segi bangunan berkembar macam mana pulak kedudukannya?

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...