Friday, May 4, 2012

Majalah Pc Edisi Mei 2012



Assalamualaikum..

Salam Jumaat & Salam 1Malaysia

Macam biasa la, Majalah Pc setiap bulan tak akan dilupakan. Majalah yang wajib beli. Majalah Pc Edisi Mei 2012 ni cantik sangat cover dia. Mana tak nya, asalkan warna hijau mesti nampak cantik. Nak buat camna lagi dah kalo dah gila warna hijau.. huhu..

Special nya Majalah Pc Edisi Mei 2012 ni + ISTIMEWA untuk Hari Ibu: ada 30 web berguna & menarik..rasanya korang mesti dah familiar dengan web tersebut. Maklumlah pengguna internet yang tegar kan..huk.huk..termasuk lah aku tu..

Ni aku tolong senarai web nya ye:

1. http://www.starfall.com
2. http://www.tipsdanpetua.com
3. http://www.trymasak.my/
4. http://www.kesihatan.biz/
5. http://pama.karangkraf.com/
6. http://www.susuibu.com/
7. https://www.healthykids.org/
8. http://www.drumah.com/
9. http://www.senihias.com/v2/
10. http://doaharian.blogspot.com/

Dah cukup 10 web jer la..tak larat dah aku nak copy link..hihi.. nak lebih lagi, jangan lupa beli Majalah Pc Edisi Mei 2012.

Selain tu, ada lagi yang aku suka yakni ada pengenalan pasal Windows 8.. hah..mengelabah dah tu dengar jer Windows 8. ke ada lagi yang belum khatam Windows 7..benda baru yang boleh memberi manfaat harus diketahui & dipelajari.. ye tak?




3 comments:

aReLaN said...

saya memang tak pernah beli majalah ni.hehehe

Kasih Salina said...

@ arelan:takpe..minat masing2 kan..ada org suka majalah lain..

Mazri Khairil Mazri said...

loh...

ingatkan nak bg link download -.-'

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...