Saturday, May 5, 2012

Kenapa Streamyx Lembab Hari Ini



Hari ni, internet buat hal pulak, nasib baik sempat bayar bill online tadi. Tersangat lah slow connection-nya, pasal tu lah banyak gambar yg aku nak upload tak dapat-dapat. Berat jer, nak loading website. Nak masuk Google pun sakit..hmm.


3 comments:

Harith Iskandar said...

owh yer ke?...sini (S.alam) mcm ok jer :) ...

teratak hati said...

streamyx jugak,ok je..sabar ye kak..:)

Acik Erna said...

betul la salina..kadang dapat baca..bila nak komen..hilang linenya..ish2..sabi je la kan.

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...