Wednesday, May 2, 2012

17 Teknik Goda Suami, Pasti 'Cair' la..


Assalamualaikum & Salam 1Malaysia

Rasanya teknik goda suami ni bukan saja harus dipelajari oleh pasangan yang dah lama berkahwin, bahkan ada juga pasangan yang baru kawin pun berasa hambar dalam kehidupan berumahtangga. Kekadang sesetengah pasang lebih mengharapkan siapa yang sepatutnya mula dulu. Kaum hawa sepatutnya lebih berfikiran terbuka untuk memulakan sesuatu hubungan yang intim. Tak salah kan?

Pastinya, setiap sentuhan, belaian manja, dan bisikan hangat adalah antara beberapa cara anda berinteraksi untuk membuatkan suami tergila-gilakan anda setiap hari.

Antara Teknik yang aku rasa akan berkesan untuk goda si Suami seperti berikut:

1. Waktu pagi ketika suami sedang berjalan keluar dari bilik untuk ke tempat kerja, pegang tangannya dengan cara anda memandang tepat ke matanya dan kemudian berdakapan dengan suami anda.

2. Peluklah suami dengan rasa kasih sayang dan kemudian memberikan lambaian mesra kepadanya sebelum dia berlalu.

3. Sebelum itu secara sembunyi, perlahan-lahan masukkan sekeping nota pendek berbau cinta dan sulaman kasih ke dalam poket seluar atau jaketnya.

4. Atau mungkin juga nota mengajaknya untuk makan malam di sebuah restoran pada malam itu atau apa sahaja.

5. Apabila sesampainya di pejabat suami anda menyeluk sakunya dia terpegang nota anda dan membacanya. Pastinya dia akan menelefon anda sejurus selepas dia membacanya.
6. Telefon suami anda pada tengah hari itu untuk memastikan dia pulang pada masa yang tepat pada petang atau malam nanti.

7. Ketika panggilan itu dilakukan, bisikan kata-kata dengan suara yang seksi kepada suami anda dan beberapa perkataan yang anda memang tahu suami anda sukakannya ketika beraksi di katil.

8. Sebaik suami anda balik ke rumah, pastikan rumah anda berbau keharuman bunga-bungaan, bersih, kemas dan pasangkan lagu lembut dan romantik yang memberikan rasa ketenangan kepadanya.

9. Jemput dia tidur di riba anda, urut perlahan bahunya sambil melakukan belaian erotik di sekitar dada, perut dan dahinya menggunakan jari-jemari anda.

10. Cara godaan ini mungkin agak ekstrem. Tapi anda boleh melakukannya sesekali. Ketika mandi di dalam bilik mandi di dalam bilik tidur, anda biarkan pintunya sedikit terbuka dan biarkan suami anda yang ketika itu berada di atas katil melihat anda.

11. Lihatlah apa reaksi suami anda yang gugup menelan air liur melihatkan permainan godaan anda yang kelihatan hangat dalam bilik mandi sambil tubuh disirami air.

12. Sekiranya anda ingin kelihatan lebih seksi apa kata anda memakai minyak wangi yang baru atau mengubah bau minyak wangi anda.

13. Bau-bauan sebenarnya dapat menawan hati suami. Pilihlah bau minyak wangi yang mungkin dia suka. Letakkan sedikit di belakang leher, belakang telinga, sedikit di celah dalam paha yang pastinya memberikan rasa godaan yang bukan sedikit kepada suami anda.

14. Kadang-kala ada sesetengah suami yang suka melihat isterinya memakai barangan kemas atau aksesori contohnya mutiara.

15. Jadi goda suami anda dengan memakai mutiara ketika berada di atas katil tanpa pakaian di badan anda.

16. Atau sesekali cuba goda suami dengan memakai pakaian dalam yang berwarna erotik dan warna yang terang seperti merah atau berbintik harimau bintang.

17. Fabriknya pula perlulah daripada sutera yang menyerap peluh, berkilat dan lembut untuk mudah diusap oleh suami ketika berada di atas katil berduaan.

3 comments:

Ibu Lala said...

tak larat la pulak nak layan kalau hari hari dia tergila gilakan kita..

Harith Iskandar said...

wahhhh best nyer bestnyer kalau dpt wife mcm tu, alaaaa laratkan jer laaaa ehehehe :p

Lynn said...

Hik Hik..suke pulak...ye la..kalau dah kawen lelama..sekali sekala..boleh la try tuk rapatkan kembali ikatan tu kan..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...