Thursday, June 28, 2012

Sibuk 2 Minggu Blog Jadi Hampeh



Sejak balik kampung di Terengganu pada 14 Jun lepas, memang aku seperti terputus dengan dunia internet ni atau secara tepatnya, tidak berblogging langsung! Memang busy tahap apa aku pun tak tahu. Bukan tak ada broadband (yang adik aku punya laa, huhu), tapi memang tak sempat langsung nak jenguk blog sendiri. Apapun tahu-tahu jer ada BE masuk semasa tengah sibuk baru-baru ni. Bukan mudah nak kembalikan semangat untuk berblogging, payah cukup payah. Mood kena ada. Bahan kena ada. nak tapis bahan, nak edit petikan, gambar, upload lagi dan macam-macam memang menuntut kesabaran dan kecekalan hati. Nak buat blog pun macam nak buat assigment atau case study tau!



2 comments:

ainnoraini said...

Biasa la tuu..mood kadang2 merudum,
kadang2 tu tak buat N3 pun cume jln2 jer rumah kawan2...

kakcik said...

Sehari tak kemaskini blog, memang maca ada yang tak kena, tapi itulah - ilham bukannya sentiasa ada!

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...