Tuesday, June 5, 2012

Lagi Gambar Fasha Sandha Bersanding Di Perlis


Kalau orang tua zaman dulu-dulu pantang sangat la dah berkepit sana sini baru nak bersanding la pulak..bukannya apa, depa takut hilang seri atas pelamin. Tapi aku tengok si Fasha dan Jejai ni relaks jer. Fasha tetap cun kan! Mungkin seri baby dari dalam perut Fasha kot..Kredit foto: welovefs










2 comments:

Norzie hany said...

Assalam Salina.
Berseri2 pasangan pengantin baru ni ye.Tak di nafikan Fasha mmg cantik.

Huda said...

fasha punya wedding ni simple je kann, cantik

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...