Thursday, December 6, 2012

Resepi Kebab Ayam



Resepi Kebab Ayam

Sape suka makan kebab, sila angkat tangan..hihi..aku & hubby memang giler makan kebab.. kami pernah beli dengan orang arab jual camni la rupa kebabnya, RM 7 segulung tu..sanggup ke korang, sekali beli boleh la kan, baik aku buat sendiri dan rasa aku buat ni pun lebih kurang macam arab tu jual jugak la..

Korang layan la dulu gambar & cara nak buat kebab ayam ni, aku malas nak menaip resepinya..nanti aku update lagi kalo ada yang mengidam mau mencuba..
 











12 comments:

Kakcik Nur said...

Sedap juga untuk dijadikan sarapan pagi ni. :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Anum said...

nyum2

Shasha Yacob said...

hamboii, ramainya, post pasal makanan. terliur orang dekat sini.

Raudzah Zahari said...

Serius sedap..yummy..mesti kena buat ni..resepi please..tq in advance

Norzie hany said...

Sedapnya salina,akk blm pernah buat sendiri lg.

Kakzakie said...

Kakak teringat di Madinah kalau nak beli kebab dia hiris daging yg dia cucuk pada besi besar tau Saly. Macam ala-ala BBQ.Lepas tu dia hiris masukkan pada rotinya dan campur sayur-sayur - panas-panas makan sedap tau.

Mummy Akmar said...

Good resipi untuk orang berdiet ni. Sedap dan kenyang

syiela said...

suka sangat ni kak yum yum

syiela said...

*** start pakai masa raji puasa hari tu... made in Japan kak

fiza said...

Sedapnya. Buat sendiri lagi puas makan kan.

ieda said...

yummy !
dulu akk rajin buat
sbb rajin beli di giant ktn
skrg duk pekan
dah jarang ke giant
tgk nie winduu lak nak buat huhu

Kesuma Angsana said...

mmg sedap ni

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...