Sunday, February 19, 2012

The Carnivall Sungai Petani



Dah lama kami plan nak pergi main-main air kat the Carnivall Sungai Petani ni (dah lama jugak aku plan nak publish n3 ni huhu..bersawang dalam draft), cuma masa yang tak mengizinkan..kesian dengan kakak sentiasa sebut nak pi hotel nak main air katanya. Biasalah (kamila) kalo ke hotel, swimming pool yang dia tuju dulu..Main air kat taman tema camni lagi puas dan best (selamat pun jugak)..

Kek hari lahir empunya blog...
Citer lama and dah berkarat pun nak citer ni. 1 Februari lepas sebenarnya tarikh lahir tuan empunya blog ni..kikiki..disebabkan diri sendiri dan anak-anak demam awal bulan Februari tu, so, tak celebrate apa-apa pun lah..kebetulan plak, adik aku dan hubby dia dari KL nak datang rumah, hubby kita pun beli la kek masa on the way nak ke the Carnivall Sungai Petani hari tu..

Adik tak happy punnn...
Makan time...
Kakak paling seronok masa ni...
Tengok pic ni macam suasana ketika banjir pun ader..
Adik baru nak seronok...
Yang macam gelas minuman atas tu tengah bersedia untuk 'tumpahkan air'...
HaHa..hilang posing menarik aku kena gambar candid...
Best ambik gambar kat bawah simbahan air
Sempat lagi kakak 'sedut' botol susu dia
Sekali lagi pekena kek hari lahir...kali ni tempi kolam
Gambar kenang-kenangan..
Ehem..hubby pun nak berposing..
Ni antara menu yang ada..murah2 jer, sedap tak sedap tu ikut selera masing2 lah..
Masa untuk balik...



4 comments:

obat diare said...

seru nih liburan bareng keluarga

mama aini said...

salam salina..maaf mama baru melawat mesini..mama down aritu..
`hepi belated bezday salina`..semuga dirahmati & diberkati olh Allah..amin..

Salina said...

obat diare: sangat seronok bercuti bersama keluarga..

Salina said...

mama: tq mama..kesian gan mama..semoga Allah s.w.t mempermudahkan kehidupan mama..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...