Wednesday, February 15, 2012

Gambar Ketua Menteri Sarawak Sedang Bercuti?



Saat bahagia bersama...

Sekadar berkongsi gambar Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Taib Mahmud yang mungkin sedang bercuti di lokasi luar negara. Kelihatan sebelah kanan KM ialah isteri barunya (lama dah), dan diapit sebelah kiri oleh seorang gadis muda (jika belum berkahwin lah)..mungkinkah anak KM atau peminat yang nak tumpang bergambar? Sebab aku kata dia mungkin bercuti di luar negara bukan apa, sebab payah nak jumpa KM ni outing dengan keadaan santai macam ni kat India Street, Kuching Waterfront, Wisma Satok ataupun Pasar Minggu Satok. Bahkan hubby aku orang Kuching pun payah nak jumpa dia hehehe... Satu lagi try tengok karekter kartun kat belakang tu..dan yang pasti dari analisis aku, tempat ni ber-aircond, bangunan batu sekurang-kurangnya 2 tingkat, dan mempunyai kemudahan yang selesa walaupun biasa.


*diedit daripada N3 sebelum ni yg kurang best, apapun ni bukan N3 untuk fitnah KM Sarawak atau yang setujuan dengannya. Sekadar berkongsi gambar yang tak biasa tengok kat akhbar biasa.


10 comments:

KhaiRin : anies said...

apsal idung bini dia mcm tu?

ainnoraini said...

entah tak kenal lapulak...

anak dia kott...agaknya laa kann...

meira said...

anak dia la tu... muda ja...

Salina said...

Khairin..wife dia kan orang Jordan..

Salina said...

Ainnoraini..boleh jadi, mungkin org Kuching atau Mukah ada yg kenal..hubby saya Sarawakian jg..tp family diorang ni yg lelaki je kenal..ada iras muka KM Sarawak ni..

Salina said...

meira..kenal/ cam muka anak dia ek?
Ok lah tu, kurang publisiti sikit sekarang ni famili KM ni..cuma pemerintahan dia sgt lama..

Obat Tradisional gondok said...

pak ketua kanya nya lagi asyik abnget lagi jalan..

Julie M Gumpil said...

Lucu baca komen2 diatas.. nway, i nak tukar2 blog je.. http://health-wellness-nature.blogspot.com/.. see u k

Salina said...

Semua boleh..thanks all!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

macam-macam yea..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...