Tuesday, February 14, 2012

BIG SALE It's Coming (AirAsia)




BIG SALE AirAsia kali ni nampaknya macam betul2 BIG, bila aku tengok betapa BIG gedabak muncul iklan merah menyala dengan map yang BIG jugalah kiranya. Tapi se-BIG mana pun aku tak pasti apa yang BIG-nyer, melainkan pada tepat 12:00AM 15 Februari 2012 nanti baru kita tahu sejauh mana ke-BIG-an Sale yang dihebahkan oleh AirAsia dalam website Low Cost Carrier ni. 

Walaupun se-BIG mana peluang yang korang boleh dapat untuk sambar tiket-tiket yang ada nanti, yang pastinya korang tetap kena get ready dengan bajet yang pastinya BIG juga untuk menyahut seruan sale yang BIG ni. Bagi yang berkeluarga BIG, mestilah nak bawa semua yang ada kalau dah tiket mungkin murah banyak. Bagi yang kerja nak kena mohon cuti advance pun bukan senang nak mengadap BIG boss pulak, sedangkan cuti Raya Cina baru ni pun dah ambik advance untuk makan BIG lagi. Apapun mana yang patut tu teruskan lah, jangan semata-mata dengan BIG sale cam gini mata kita pun terbeliak BIG juga, akhirnya bagi yang guna kad kredit dah terlebih belanja BIG, kena lagi BIG interest...tak ker sadis!

============::: Bawah ni aku bagi contoh kadar tiket yang BIG tu :::============

Fly from Kuala Lumpur International Airport (LCC Terminal), Kuala Lumpur to:
Domestic All-in-fare from
Langkawi RM 19.00
Penang RM 19.00
Kuala Terengganu RM 19.00
Kota Bharu RM 19.00
Johor Bahru RM 19.00
Alor Setar RM 19.00
Sibu RM 29.00
Bintulu RM 29.00
Miri RM 29.00
Kuching RM 29.00
Tawau RM 49.00
Labuan RM 49.00
Sandakan RM 49.00
Kota Kinabalu RM 49.00

4 comments:

..::..aRe-Na..::.. said...

waa beh nyerr kn..

mama aini said...

ehem banyaknya sale AA ni..:)

Salina said...

are-na:memang best tapi dah sampai masa nk book mesti web AA ni sesak..

Salina said...

mama aini: mama boleh la nak terbang ke mana2 ke..hihi..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...