Wednesday, February 22, 2012

My Giveaway Surprise Milik Siapa?

Sticky Post: My Giveaway Surprise Milik Siapa?

Pua Kumbu Sarawak

Sarung Pensil (diperbuat daripada manik)
Hari ini aku memutuskan untuk menunaikan hasratku untuk mengadakan giveaway (GA) surprise. Maknanya GA yang tak disangka-sangka untuk mereka yang menjadi follower blog ni. Untuk GA surprise pertama ni aku kalungkan perhargaan kepada 'tukang komen' terbanyak setakat ini iaitu mama aini dengan 29 komen setakat ni.

So, kepada korang yang tak sangka blog ni buat GA..so bersedialah dengan GA surprise seterusnya yang aku pilih tak ikut prosedur apapun. 

Point untuk GA ni:
1. mama aini buat komen terbanyak, dan aku kerap dok tengok kt list tepi sebelah kanan tu tiap hari.
2. aku tak kenal mama aini, dia pun tak kenal aku.
3. bukan sebab dia banyak sangat komen, tapi korang pun sepatutnya sempat lagi komen banyak2 kat mana2 posting aku...(sebab aku baru letak widget tu..).
4. ni sebagai galakan supaya korang rajin2 komen tanpa jadi silent killer reader.
5. boleh jadi ada yang minat dengan hadiah GA kali ni, so ada lagi peluang akan datang.

Tahniah mama aini...walaupun GA tak seberapa tapi ini ikhlas daripada Salina. 
Sila tinggalkan e-mail untuk proses penghantaran. Terima kasih.


p/s: Opsss lupa..selain GA surprise, aku dah plan satu lagi GA iaitu GA Contest pulak...nantikan dalam beberapa hari ni. Hati2..kot silap-silap ada terselit GA surprise lagi..Cth: 5 penyertaan pertama, penyertaan unik, peserta ke 10, 30, 50..ataupun apa2 yang aku fikirkan unik)..







17 comments:

KhaiRin : anies said...

tahniah mama!

Salina said...

ehem..lepas ni mgkin yg lain pulak dpt..

Alin Marlini said...

congrats!

mama nor lara said...

salam salina..maaf mama tak sihat aritu..sbb tu lambat BW..ehem terkejut mama dpt GA dari salina ni..terima kasih..hanya allah sahaja yang membalas kesudian salina jadi sahabat maya mama..semuga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat mama..sekali lagi terima kasih..

**aniyunus48@yahoo.com**

Salina said...

Ok mama, saya faham keadaan mama melalui pembacaan di blog mama, semoga kesihatan mama bertambah baik..saya yakin lain2 blogger di sini akan doakan perkara yg sama..insya-Allah.

*tunggu e-mail daripada saya..

..::..aRe-Na..::.. said...

waa..syoknya mama aini dpt tuh..
hehehe..apapun kan salena mama aini
memang sahabat maya yang best..
hah,klu gini nak kena komen byk2 neh..heheheheeeeeeeeeeeeee......

jaha said...

cantiknyaaa, hm, macam nak je

Salina said...

..::..aRe-Na..::.. hehe blh jadi lepas ni yg komen menarik pulak..atau klu yg berpantun ker..atau yg sajer2 buat entry pasal KasihSalina.com ni ker..haha mcm tu lh dpt GA surprise..

yg lain2 cth mgkin blh dpt GA surprise:
-follower ker 50, 100, 150, 200
-komen paling awal dlm shoutbox..
-backlink..
-yg bg cadangan menarik..

Salina said...

jaha..
thanks..cuba lah datang selalu

syiela said...

tahniah buat mama... cantik bekas pensil tu

Salina said...

syiela..banyak peluang lagi org lain dapat..

dela said...

tahniah mama!

NzA said...

tahniah....cantiknya pua kumbu tu...

Salina said...

dela..mama seronok tu..

Salina said...

NzA..

ada chance nk dapat sebab saya plan banyak GA surprise yg sama..

tp GA contest jgn lupa..tunguuuu!

miss daya said...

waa ada GA la..!! congratz mama aini :)

Salina said...

miss daya...lepas ni GA contest...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...