Thursday, February 23, 2012

Perbezaan Pre-Weding Antara Imam Muda & Artis Popular



Rasanya tak perlu nak berkata apa-apa, korang lihatlah sendiri apa perbezaannya antara Pre-weding Imam Muda Hassan dan pre-weding artis-artis popular, sangat ada kelainan. Imam Muda Hassan telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, Ulfah pada jumaat lepas, 17 Februari 2012. Suka tengok suasana dan tempat pengambaran ni..cantik dan tenang jer.. 

Sebelum ni, kasihsalina ada buat entri Kad Kawin Imam Muda Hassan, kad kawin yang simple tapi cantik, warna putih..

Next entri, kita nak siarkan gambar kawin dia plak ye..







kredit gambar asal: FB studio muslim


6 comments:

KhaiRin : anies said...

tu bezanya org yg tinggi iman dgn 'lower' iman

Salina said...

Khairin: hihi..tepat sekali..tapi rasanya artis sangat pandai kali bercakap..ada saja alasan yg bernas..

Nabiel said...

ini lebih berkat.=)insyaAllah..

Salina said...

Nabiel:Insyallah..akan ada keberkatannya..

mama nor lara said...

memang berbeza pre-weding imam muda ni..

Salina said...

perbezaan yg ketara...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...