Wednesday, January 30, 2013

Murtabak Ayam Sedap - Menu Petang


Murtabak Ayam Sedap - Menu Petang

Murtabak Ayam, makan ketika lewat petang, memang sedap. Murtabak ni harganya RM 2.50 dan tak besar mana pun. Kulit murtabak ni nipis jer dan intinya agak tebal juga la. Ni bukan murtabak kedai mamak naa.. 

Kakak dan adik suka juga makan murtabak ayam ataupun murtabak daging. Memang dari kecik lagi aku duk sumbat mulut depa dua beradik ni dengan murtabak.  Tapi kakak pandai makan murtabak cicah dengan kuah kari.
 


9 comments:

umi alya said...

sedapnya

ummiross said...

Ummi kalau bulan puasa suka makan murtabak..

Raudzah Zahari said...

Mertabak ni favorite sangat..especially kalau banyak telur & ayam..boleh makan 2 keping sorang..he..he

Harith Iskandar said...

huiiiii kat mana beli ni kak.serius tengok sedap giler...kat mana?kat mana?

NzA said...

lapar la pulak tgk murtabak nie....huhuhu....

redza said...

peberet sy juga nih..sedap!

Knor said...

suka juga ni..kadang kak beli kat pasar mlm..kadang sedap,kadang tak..

mkan martabak hari ni ye..

Kasih Salina said...

@harith: beli kat 'market' changlun..hihi, org tua2 kat sini kan panggil pasar tu 'market'.

Tihara said...

sedapnya mentabak :)

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...