Tuesday, January 15, 2013

KFC Zinger Burger Yang Keras


 KFC Zinger Burger yang keras dan sejuk yang tak pernah aku rasa sebelum ni kualitinya macam tu sekali. Sejak dah ada Zinger Double down, kami dah jarang order Zinger Burger yang biasa tu. Tapi malam tadi rasa macam nak ubah selera la pulak. 

Tempat yang kami beli tu KFC 24 jam, tak patut la bagi kat pelanggan KFC Zinger burger yang rotinya dah keras, cheese yang dah kering dan mengeras, ayam yang sejuk. Biasanya kalau beli Zinger Burger akan tunggu sekejap dan dapat roti yang lembut dan ayam yang masih panas.

Nak buat macam mana dah silap kami masa beli tu tak tengok dulu, sampai kat rumah nak ngap baru tau rasanya yang keras tu.




3 comments:

Kakcik Nur said...

Tak baiklah dia orang jual barang yang berkualiti macam tu, kan? Mungkin boleh buat aduan kepada pihak pengurusan KFC.

Zurina said...

tak patut...

azi said...

akak memang tak suka burger tu...biasapun memang akak rasa rotinya keras...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...