Friday, January 25, 2013

Big Apple



Big Apple

Petang kemarin alkisahnya pergi ke TESCO Mergong dan biasanya inilah tujuannya kalau ke sana, Big Apple Donut. Pilihan kami sekeluarga semestinya ada perisa chocolate, strawberry, dan Cheese, tapi pergi kali ni takde plak donut yang berperisa cheese. 

6 biji donut tu sekejap jer dah habis, kakak dan adik la yang paling seronok. Adik plak, tangan halusnya tu kerja nak mencalit topping donut tu jer..





13 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya adik makan.. Nak juga..

mummY daniSha said...

wahh bestnyye...tp dah lama x makan sebab nak control gule...=(

Farah Waheda Wahid said...

saya suka yang ada strawberry and apricot tu...he he he...tetiber kepingin pulak bila dah tengok gambar yang awak post ni... :P

Qashmere said...

Sedapnya tengok donut ni. Sedap seedap sedapppp!! Aduih abis diet la gini..

Knor said...

emmm anak kak nor mkn sorang aje..tu

sedapkan..

yan's cottage said...

selalu juga bawa anak2 beli donat kat sini.....budak2 suka...sebab banyak pilihan.....

azi said...

memang sedap donut dia...kawan kat ofis akak pun suka...sayangggg..kat SP ni tak dak Donut tu..

Anum said...

nyum2

ANIM said...

tesco sp takde big apple

Harith Iskandar said...

tingat dulu2 mase mude2 sblom tgk movies mkn ni dulu smbil hirup coklat panas ...fuhhhhh :p

redza said...

sedapnya!!

hananhadila said...

haha , tibe tibe jadi lapar :D

khairul hassan said...

yummyy

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...