Thursday, November 22, 2012

Lamborghini Mini Speaker


IKLAN:
Lamborghini Mini Speaker

Pandangan Sisi Depan

Pandangan Tepi
Pandangan Sisi Belakang
Lampu Depan

Sambungan USB-Mini USB dan Audio Port

Sesuai buat hadiah, hantaran, kegunaan sendiri, unik, menarik dan bawa ke mana saja...
 
Portable Audio Player
Sesuai untuk: TF Card/ USB/ Mobile/ Computer/ Laptop Mini Car Speaker
Warna: Kuning, Putih, Kelabu, Biru, Hitam, Merah


Spesifikasi:
Speaker Specifications: 40mm 4Ω/3W × 2 low-frequency radiation control × 1
Output power: 3 ~ 5W
Frequency response: 60Hz-20KHz
Sensitivity: 80db ± 2db
Signal to noise ratio: ≥ 80dB
Distortion: ≤ 0.3%
USB Specification: USB 2.0
Power supply: MINI USB
Stand-alone Net Weight: 500g
Charging time : 3-4 hours
Support capacity: ≤8G
Input methods: the LINE IN / TF / MINI USB
Product Dimensions: L200mm × W90mm × D45mm

 Pakej dalam kotak termasuk:
 • 1× Mini speaker
 • 1× USB charge cable
 • 1× 3.5mm audio cable
 • 1× Lithium battery


Harga: RM79
Harga jika termasuk Pos Laju RM89
Sila SMS: Nama, Alamat, Lamborghini + Color ke 019-5781829
(Share FB jika suka) 



14 comments:

hainom OKje said...

Ni kalau bagi budak sebagai hadiah confirm memang suka sesangat..... bukan budak je yg suka bapak budak pun suka he...he...

NzA said...

wah, kalau si farouk tgk ni mesti xkelip2 mata dia.....

Knor said...

dpt kat mmd ni..mesti dia suka...

syiela said...

cantiknya kak

ummiross said...

Salina..cantik2nya model tu, kalau yang real punya tak taulah macamana ye, tentu terpesona!

Kesuma Angsana said...

menarik ni~

ANIM said...

tq salina kerana sudi singgah:D))

p/s kak follow u...

fiza said...

sangat cantik :)

redza said...

wow!!!

PinkUmmi said...

smart giler model keta2 nih

Daddy Ziyyad said...

Salam..
Best nya!

Color hijau/oren Lambo tu ada tak?

Tihara said...

as salam

comel2 jugak ea:)

TiranaAduka said...

waalaikumsalam

Salam kembali.
Nice..motorsikal tak de sis?hehehe..
Almaklumlah bikers....

caliph shuriken said...

ank sdara sy klau dapat hadiah cmni diorg x reti jaga elok2, huh...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...