Sunday, November 25, 2012

Laksa Ka Su Kuala Perlis


Laksa Kak Su (Laksa beras asli)

Kuala Perlis
No. 97 Jalan Siakap 1, 02000 Kuala Perlis
012-5500365, 014-2483133, 019-5111464
Lokasi tak strategik, tetapi sambutan Meletop!

Laksa sepinggan - RM3.00
Laksa special - RM3.50
Pulut Udang - RM0.30

Kuah laksa melimpah, kalau yang dah pernah mencuba mesti boleh rasa kelainannya...
Pulut udang ni, kalau masa peak season memang habis awal...
Kakak pekena laksa set budak (tanpa timun dan bawang)
Dalam minggu cuti berganda baru ni ditambah lagi dengan cuti sekolah, sampai lebih 1km orang boleh parking kereta untuk ke Langkawi di Kuala Perlis ni. Kebanyakan kenderaan dengan no plat KL, Selangor, Johor.

2 comments:

Knor said...

ni macam nak makan je...lama tak mkan laksa..

ANIM said...

semalam p perlis tapi dah "group sana"tak minat laksa....tak dapat singgah le.
kena tunggu "group sebelah kak" la..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...