Friday, November 23, 2012

Dapatkan Periuk Luminarc Harga Promosi


 Dapatkan Periuk Luminarc Harga Promosi


Aku terpengaruh dengan brand Luminarc ni sebab selalu iklan dalam Majalah anjung seri. Maaf yer, bukan niat untuk menunjuk tapi sekadar untuk berkongsi harga. Aku pun tak berapa nak tahu sangat harga periuk belanga & pinggan mangkuk yang mahal-mahal.

Niat memang nak cari periuk yang elok & tahan lama sikit. Kami pun pi lah tengok di The Zon Duty Free Shopping Complex Bukit Kayu Hitam, tengok-tengok periuk Luminarc ni ada harga promosi, berbunga riang la juga hati ni kan, memang duk teringin pun selama ni.

 Periuk Luminarc 3 Liter ni harga asalnya RM 136 & harga promosi RM 68, yang aku rembat ni yang plain jer bukan yang ada corak bunga-bunga tu. Untuk yang satu set Periuk Luminarc ni (ada 3 biji) cuma RM 278. Aku rasa macam dah murah dah. Tapi usah dibandinglah dengan harga di Haji Ismail Group, Langkawi nung.
 

 

11 comments:

ummiross said...

Salina, murah tu, bestnya!, memang cantik luminarc ni,ummi pun suka.

Anum said...

bagus nie

NzA said...

akak peminat periuk vision sbb cpt masak n thn lasak......

yan's cottage said...

jom kita pakat pi beli....murah nohhh...jom...

Kakzakie said...

Kalau dah nama pun perempuan mesti suka. Kalau dekat nak juga kakak beli Sali.

TiranaAduka said...

salam sis
Kena dapatkn tu.

Pekabr sis?

JaSSNaNi said...

huiishhh.. best tu..

Knor said...

kak nor lama tak beli any periuk..

masih guna yg kawin..dulu..lama sgt dah..

Ena's Palace said...

sy pun ada gak terigin nk beli camni....tp tak beli² lg...tapi kalu da jumpa murah camni rembat je la kan...jgn pkir pnjang lg..

redza said...

org pompuan mesti suka

lovelivestrong said...

saya ada order ngn ofc mate brand vision 1 set ada 3 rm 450. mahal ke? x tau la market price. anyone tau x?

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...