Thursday, November 22, 2012

Almond Gold Chocolate Turun Harga




Biasanya di The Zon Duty Free Complex Bukit Kayu Hitam harganya RM 9.90, walaupun terletak di Duty Free Zone, tapi harganya masih tidak semurah di Langkawi. Untuk info, sekarang ni ada promosi harga diskaun, iaitu RM 7.90 untuk sebungkus (ada 3 bar) dan barulah harga coklat ni menyamai harga di Pulau Lagenda tersebut. 

Dah namapun harga promosi, jadi apalagi aku pun rembat la 3 bungkus. Mana tak nya, anak aku 2 orang ni pun boleh habiskan coklat tu sorang satu!


5 comments:

azieazah said...

Saya kurang gemar coklat, tapi kalu yg ada isi badam ker, kacang ker tetap suka jugak.

shaiful zaidi said...

promosi ni kena diperluaskan di seluruh negara...

MulutPayau said...

boleh kongsi tak????hehehe...

Knor said...

produk halal..kan ni..peminat coklat juga ni...

Kesuma Angsana said...

sesekali sedap jugak pekena coklat ni

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...