Sunday, November 25, 2012

AFF Suzuki Cup 2012: Thailand Menang Tipis


Pemain Thailand memang lasak...pemain kita agak lemah lembut
Malam tadi tak lah tengok sangat match AFF Suzuki Cup 2012 antara Thailand vs Philippines sebab bertentang dengan Masterchef di Astro Ria. Apapun dahsyat juga tengok match tu sebab Philippines pun memang makin naik sejak 2 tahun kebelakangan.

Apapun skuad Thailand yang merupakan juara 3 kali Piala AFF Suzuki ni menerima tentangan sengit sebelum menang tipis 2-1.

Apabila Vietnam seri 1-1 dengan Myanmar, jadi Thailand sekarang ni kira leading group dia dengan 3 mata.

Oleh: Papankey

 

1 comment:

Knor said...

ni kak tak tgok juga..heheh dasar tak suka bola..hehe

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...