Wednesday, November 14, 2012

Darulaman Lake Homes


Darulaman Lake Homes
  1. Sebuah kawasan kediaman berpagar menjadi kebanggaan terbaru Darulaman Realty.
  2. Cantik
  3. Luas
  4. Berdekatan tasik
  5. Harga masih boleh tercapai oleh akal dengan lokasi elit di Jitra ini.

Darulaman Lake Homes, berdekatan dengan Tasik Darul Aman Jitra

Pintu masuk berpalang dengan pos pengawal, dah siap.

Salah satu antara sudut depan yang cantik untuk tatapan

Salvinia: Harga banglo 2 1/2 tingkat ini bermula dari RM600,000

Masih banyak lagi perlu disiapkan.

Daripada Schneider Electric

Suis Schneider Electric

Bukaan pintu kedua dari arah dapur

Ruang bersebelahan dapur

Ruang tamu menghala ke arah tangga, pintu utama yang besar bewarna putih tu.

Ini dari arah bawah tangga menghala ke ruang tamu utama

Tangga ke aras dua.

Pintu ke balkoni bilik air di bilik tidur utama

Bilik air di bilik tidur utama, ke sebelah kiri ialah balkoni tu.

Balkoni di aras dua.

Pandangan dari aras paling tinggi banglo ini.

Nucifera: Banglo 2 tingkat ini bermula dari RM550,000

Pandangan sisi lain.


15 comments:

ummiross said...

Salina..cantiknya rumah ni, harga pun kira ok lagi tu, kalau kat KL dah tak dapat harga tu. Salina beli ke?

Kasih Salina said...

Ummi - yer harga ni masih okay sbb lokasinya.
Banding kt area lain, sini tenang.
Ehem, kami saje jalan2 pi tengok.

TiranaAduka said...

banglo tu sis!

shaiful zaidi said...

Salam...cantiknya rumah kat Darulaman ni..Otw nak pi Tmn Tunku Sarina ke?

fiza said...

memang cantik...kalau kat shah alam ni dah harga juta2...

mama aini said...

ehem cantik sgt..kat klang harga dah juta2 dah.. ;)

Kasih Salina said...

@shaiful zaidi:yup, rumah ni otw ke taman tunku sarina tu la..tak jauh mana dari tasik..

MulutPayau said...

cantiknya rumah ni..mmng sepadan dgn reganya...

syiela said...

akak beli ke.. bestnya hai

Kasih Salina said...

Syiela...bestkan kalau dpt rumah mcm ni..

Kasih Salina said...

Kalau pihak Darulaman Realty pun tak promote dlm web gambar mcm ni, hehe ni dah kira tlg promote..

TiranaAduka said...

terlepas 2 3 org sis kat sini.huhuhu

jari jemari kreatif - by dieheart said...

saya dan bakal suami beli rumah di darul aman lake home ni, cantik kawasan dia. susun atur rumah pun cantik. macam kat tanah tinggi kalau kita tgok betul2..masa mula2 nak beli, lot yg kami nak tu pun berebut dengan 3 orang pembeli lain, nasib lah bakal suami kerja dalam bahagian civil juga, dapatlah fight tu rumah tu.. alhamdulillah, dapat gak kawasan tu.. nanti fasa ke 2 ada nak buat lepas fasa pertama ni siap. fasa ke 2 pun dalam kawasan tu juga. so sapa2 yang beli nanti berjiran lah kita.. tapi developer kata mgkin harga akan naik sikit kot. itu x pasti sebab diorang yang duk sembang dengan bakal suami.

mieza said...

Terima kasih salina tolong promote..jika ada sesiapa yg berminat dgn banglo ni boleh hubungi akak..013 533 3153...

mieza said...

Terima salina tolong promote lake home bandar darulaman jitra kedah. Jika ada sesiapa yg berminat dgn banglo ni boleh hubungi akak di no 0135333153

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...