Friday, October 26, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha

Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua, walau di mana pun berada.
Bagi yang akan menunaikan ibadah korban pada tahun ini, insya-Allah saya doakan semoga semuanya berjalan lancar.

Kami sekeluarga baru saja sampai di kampung Salina di Terengganu jam 9 malam tadi, menempuh perjalanan yang memenatkan akibat kesesakan yang bermula di Jeli, Kelantan. Manakala anak-anak pulak demam, terutamanya si Kakak sejak 3 hari lepas dengan suhu awal mencecah 39 darjah. Ubat-ubatan pada pusingan pertama, telah habis disedutpaksa, namun sempat juga kami me-reload ubat demam malam sebelum balik dengan sebijik Double Down menjadi habuan malam itu sebagai permintaan si kakak.

Apapun, terima kasih kepada ramai yang masih sudi menjenguk blog Kasih Salina walaupun pada malam Raya seperti semalam.


17 comments:

teratai said...

Selamat Hari Raya Korban...
Tahun ni, beraya kat kuantan je..tak balik Tganu:(

MulutPayau said...

salam aidiladha utk salina dan fmly...

TK said...

Selamat Hari Raya aidil adha 2 u n family.. Kelmarin tganu dah sesak ramai yg dah pulang ke kampung. TK suka raya korban di pantai timur..meriah...meriah!

khairul said...

salam Aidiladha dr saya juga

YATZAKIE said...

salam aidiladha kak salina.. =)

Triumph Bikers said...

Assalamualaikum wbth...
salam aidiladha sis......buat sis salina dan keluarga...
dari TiranaAduka..

* sambil promote blog baru TA sis...disini...
Terima kasih

mummY daniSha said...

mesti meriah kan raya kat ganu..kat melaka raya haji x berapa nak meriah sgt

caliph shuriken said...

salam aidiladha & hepi weekend ^^

eita said...

selamat hari raya aidiladha...

moga cepat sembuh ye...

terengganu kat mana?

shaiful zaidi said...

Salam Aidiladha

Norzie hany said...

Salam Aidil Adha Salina.

eLL said...

salam aidil adha akak sekeluarga

ummiross said...

Salam Aidiladha buat Salina n family..

TiranaAduka said...

salam sis..
singgah petang isnin mellawat sis salina...
Pekabar sis.....
deman makan banyak daging ke sis..?

Pokok Manggis Depan Rumah said...

selamat hari raya juga. sesak-sesak di musiam raya.. :-) saya pun kene juga akak.

shaiful zaidi said...

salam ziarah.

iedchan said...

selamat hari raya Aidiladha

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...