Thursday, October 11, 2012

Aku dan Diyana Halik - Isteri Aaron Aziz


Aku dan Diyana Halik - Isteri Aaron Aziz

Jeles wei, aku tengok jam tangan dia pakai tu cantik

Assalamualaikum & Salam sejahtera..

Hohoho..sila jangan jeles ye kawan-kawan semua.. cuba tengok betol-betol siapa disebelah diri ku itu.. huhu..

Memang tak sangka sangat lah dapat jumpa pelakon lelaki paling popular, Aaron Aziz dan isteri beliau, Diyana Halik.. gambor bersama Aaron nanti aku tayang plak yer..

Isteri Aaron ok jugak orangnya dan sempatlah jugak aku sembang sikit-sikit dengan beliau.. Dah jumpa Diyana Halik ni nampak lebih cantik lagi daripada tgk muka dia kat majalah..sesuai sangat dia dengan Aaron, nampak sepadan dan serasi bersama..

Hubby aku yang sporting tu lah tolong tangkap gambaq kami nih..dapat tau yang Aaron nak mai utara dalam FB Aaron tapi itu pun last minute dah..tapi senang sangat lar nk jumpa, siap hubby aku tepuk2 belakang Aaron Aziz lagi nak tengok tough ke dia tu..

So,kesempatan untuk kami lah untuk bergambar..



17 comments:

Kamsiah Yusoff said...

simple ja dia dressing,kan...

syiela said...

comelnya isteri dia...

Huda said...

wah untungnyaaa...:) cantik diyana ni kan..

Norzie hany said...

Bestnya salina dpt jumpa AA....akak pun minat jugak kat dia.Cantik isteri aaron ye.

Nazayiena said...

Betullah x sama muka dia kat majalah,nie lebih cantik lg.

shaiful zaidi said...

macam kembar jer..

redza said...

kira peramah jugaklah isteri AA ni ek

Kakzakie said...

Kena supporting sebab suami dia artis.. kalau tak masuk paper. arrtisss katakan.

Qhaifa Nur said...

glamor juga Diyana sekarang...
jeles tau he..he..

Kesuma Angsana said...

simple but sweet yer dia

Knor said...

ooh jumpa artis ye...lawa2

mummY daniSha said...

simple je dressing die kan

AzrahAzman said...

wah untung la akak..:)

azieazah said...

Isteri yang memahami karier suami, penyokong paling teguh, manager paling sesuai...

Wahhh macam sedonndon jer merah hitam.

Ros said...

Salam ziarah...

eita said...

glamer lah akak...

aReLaN said...

ala...nak jugak ngan diana halik.

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...