Thursday, October 18, 2012

CIMB Clicks Bakal Berubah Wajah


CIMB Clicks akan offline pada 19 October 2012, 11:45pm sehingga 20 October 2012, 9:00am. 

Si Octo yang cute tu nampaknya akan sibuk mengecat wall Cimb Clicks
Baru-baru ni, suami dapat emel peringatan daripada CIMB Group, mula-mula ingatkan emel spam atau percubaan untuk menipu, sebabnya jarang CIMB nak menghantar emel kalau tak ada perkara penting, melainkan SMS alert sahaja untuk mana-mana transaksi online yang dah dibuat.

Jadi untuk makluman, mungkin ada yang tak ter-semak atau terbaca emel tu, jadi dikongsikan bersama info di bawah:

Dear CIMB Clicks customer,
We will be revealing a brand new website with a new design and features to improve your online experience. While the look and feel of the website will be different, please rest assured that the security features, your account information and log-in details will not be affected.
In order to make changes to the website, we will need to go offline on 19 October 2012, 11:45pm to 20 October 2012, 9:00am. During this period, you will not be able to access www.cimbclicks.com.my.
We apologise in advance for any inconveniences caused. For more information, call 1 300 880 900 (within Malaysia) or +603 2295 6100 (overseas). 
Important reminder:
Please do not disclose, change or update your personal banking information via email, phone or SMS. 

Cheers,
CIMB Clicks Team 



10 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

betul2 akak.. saya pun ada dapat mail ni..

Anum said...

noted

redza said...

kpd pemegang akaun sila ambil perhatian

Nazayiena said...

Skrg nie nak baca betul2 sbb jarangkan diorg emel2 nie.

Kakzakie said...

Kakak tak guna a/c CIMB..

Tieah Madian said...

Yang selalu spam maybank. Tapi itu pun penjenaya siber yang buat.

ainnoraini said...

ok, terima kasih..

syiela said...

thanks.. pengguna tapi tak perasan pun email dia... hehehhe sebenarnya tak tengok email pun dua tiga menjak ni

ummiross said...

Thank you for the info KS, ummi pun tak perasan ni.

eita said...

ita pun dapat emel ni...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...