Wednesday, January 25, 2012

Video Nikah Ally Iskandar Pulak

Sekali lagi pasal Ally Iskandar dan isterinya menjadi topik aku, kali ni aku share video dia. Tak jemu aku nak Share pasal pernikahan Ally Iskandar ni..Kalau korang nak Share guna FB yang aku dah buat kat penjuru kanan topik ni, nak Share tak salah..tak payah minta izin. Oh yer, jangan lupa sediakan tisu sebelum mainkan video ni kalau korang jenis mudah tersentuh...huhu, Anyway klip video ni aku kredit kepada Gua.com..


 


6 comments:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

mama aini said...

ehem suka tgk pasangan yg sama padan & cantik ni..semuga berbahgia hingga akhir hayat..amin..

Salina said...

Emmet..TQ, blog You dahsyat..18sg huhu..

Salina said...

mama..doa mama insya-Allah akan sampai..kita seronok tgk org bahagia..

Daniela said...

so sweet dorg nie.. even beza umur :)

Salina said...

yer betul tu daniela, beza 13 tahun kira ok bg orang lelaki..sebaya sgt pun nanti diorang masih cerga dari kita huhu..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...