Wednesday, January 25, 2012

Kolonel Burger KFC Alahai Keciknya!

Sajer aku buat gambar ni bagi kecik, tak payah buat extra large..

Baru2 ni aku pesan kat hubby nak beli zinger burger tok janggut putih tu (KFC) buat makan malam yg simple, masa tu dah pukul 10.25pm, tapi zinger burger kegemaranku dah sold out, jadi hubby aku call tanya nak kolonel burger tak (aku dalam kereta jer dgn baby, tak keluar). Aku tak pernah test burger ni, kamila pulak nak ayam goreng so yang ada cuma drumstick dan wing yang ciput2 jer..

Cepat habis malam ni, biasanya sampai dekat nak jam 11 pm nak tutup pun ada lagi...mgkin sebab masa tu ramai orang/ budak UUM naik bas kat Changlun ni (nak balik kampung). Sampai jer kat rumah...tengok2..ler keciknya burger ni, saiz lebih kurang tapak tangan baby aku jer (Kasyif) yang baru 8 bulan ni..hmmm..KFC mesti sedar hal ni, lepas jer kejadian menyentuh hati ni aku pun apalagi "cekidot".. rupanya blogger lain pun ada mengeluh dengan saiz kolonel burger yg extra small ni...


4 comments:

mama aini said...

assalam salina..mama baru makan kat KFC..tapi tak order burger..jadi mama tak tahu ia dah dikecilkan..

Daniela said...

heheheh.... tok janggut putih... lawak la akak nie :)

Salina said...

yer lah mama, saya ada terbaca kt blog lain juga..dia pun kata memang burger ni dah dikecilkan..saya pulak tak tau sbb tak pernaj order yg burger ni..

Salina said...

Daniela..
Hehe..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...