Tuesday, January 24, 2012

(Gambar) Majlis Pernikahan Ally Iskandar






Cantek-cantek semua kan, suasana, latar belakang, pakaian ringkas, dan pengantin baru nampak sama cantik, sama padan, sama tinggi..oops, gurau jer Abang Ally..Selamat berbahagian ya!



***Kesemua gambar kredit kepada jurugambar khas mereka iaitu Ministry of Moment (ada tertera highlight), KasihSalina tidak langsung edit gambar2 ini. Selamat manjamu mata kepada peminat ALLY Iskandar.

5 comments:

snf said...

selamat pengantin baru untuk ally dan farah lee.sama cantik sama padan.busana pengantin depa pun cantikk sgt!>.

mama aini said...

selamat pengantin baru buat ally & farah..sgt cantik farah ni..beruntung allay !!..

Salina said...

snf & mama aini: sama cantik & sama padan kan..itulah takdir ally setelah melalui pelbagai ujian & gosip cinta yg melanda dirinya.

..::..aRe-Na..::.. said...

sama cantek sama padan kn..selamat pengantin baru tuk kedua2 nya...

Salina said...

yer betul tu aRe-Na, berseri-seri Ally maklumlah lama dh tunggu saat bahagia ni..lepas ni boleh feel winter sonata lak..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...