Thursday, April 26, 2012

Gambar Seksi Peha Gebu Stacy




Salam 1Malaysia

Aku suka juga dengan artis Malaysia yang bernama Stacy ni. Agak-agaknya di mana la si Stacy ni bergambar, di rumahnya di Sabah ataupun peminat yang terserempak dan nak ambik gambar seksi Stacy. Walaupun bergambar tepi sinki, Stacy tetap cun kan! 

Aku cuma nak tanya, kenapa peha gebu Stacy tu nampak chubby sangat? Hayooo.. kalo ini macam la kan, London Weight Management atau pun Slim World kena cepat-cepat ambik Stacy jadi Duta syarikat pelangsingan diorang. Kalo Stacy jadi testimoni, sure ramai yang nak mencuba rawatan di syarikat pelangsingan tersebut.





2 comments:

Harith Iskandar said...

tgk jer..mmm...mmmm..mmmmm :)

mama aini said...

ehem..ha2x..seksinya stacy !!..takpe dia bukan islam..he2x..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...