Friday, April 20, 2012

Buffered Earnings Dari Nuffnang Lagi




Alhamdulillah, ada lagi rezeki Buffered Earnings untuk www.kasihsalina.com ataupun rezeki untuk aku la kan..hihi.. tapi takde lah banyak mana pun. Korang yang tulis macam-macam & update hari-hari mesti masuk jer kan Earnings dari Nuffnang. Itu rezeki masing-masing kan. Sape yang rajin & usaha lebih dia akan dapat lah reward nya. Tak Gitu? huhuuu..

So, Buffered Earnings yang still melekat lagi kat blog aku www.kasihsalina.com

1. Magnum Fashion Royale
2. DiGi HTC One V and X
3. Sri KDU Open Day 2012

terima kasih kepada pihak Nuffnang yang bagi Buffered Earnings dan jutaan terima kasih juga buat sahabat, silent reader dan pengungjung yang tersesat di alam maya kasihsalina.com


7 comments:

KhaiRin : anies said...

ehem bleh blanja tu..

MulutPayau said...

Alhmdulillah rezeki tu...
Tahniah ya dik...

gadis oren said...

bestnyerr !

Norzie hany said...

Alhamdulillah....rezeki tu.Tahniah.

Faisal said...

Tahniah..teruskan usaha utk dpt BE lagi

dapurCikWan said...

tahniah2.. =)

So Shy Lady (SSL) said...

murah rzeki, tahniah salina ;D

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...