Sunday, March 18, 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening




Assalamualikum...

Salam Ahad buat semua, selamat berhujung minggu bagi yg cuti hari ni, kat Kedah ni hari bekerja la hari Ahad.. haha..biasalah tu kan..

mood yang ceria hari ni rasa macam nak join segmen la pulak..segmen Tambah Follower di blog Cik Yaya. Saja la kan suka-suka dan join daripada tak buat apa-apa..haha..

So, kalo ada sape-sape nak join jugak segmen Tambah Follower di blog Cik Yaya ni, klik kat Banner atas tu..


10 comments:

Miss Yaya ★ said...

Thankz join ,

Ni list peserta , Slmt berblogwalking smpi pening .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Kasih Salina said...

ok..tq cik yaya..

Aine Ainun said...

huhu...sy yg pening=))

stakat ni sy x ble nk join lg segmen=)

Acik Erna said...

assalam salina..tambah follower acik mau..tapi sampai pening tu tak mau..he he.

Kasih Salina said...

@AA & @Acik: haha..saja suka2 jer..nk testing camne ekk jadinya..actually, sy pun xde masa sgt nk follow mem-follow ni..hihi..

Operasi Hitam said...

singgah dan follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miss Yaya ★ said...

SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

!em@ gurLz said...

hye...
dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

jijie lah said...

dari segmen yang sama, done folo u, hit me back http://jijielah.blogspot.com/

mama aini said...

assalam salina..tahniah join segmen ni..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...