Tuesday, March 13, 2012

Permohonan Maaf Terbuka




Permohonan maaf ini dibuat kepada semua pengunjung yang kerap meninggalkan komen, juga kepada yang baru membiasakan diri dengan blog ini, bahkan kepada pengunjung tetap atau tak tetap yang setia menjadi silent reader (terima kasih juga)...kerana hampir seminggu tidak meng-update blog ini, sejak entry Changlun Banjir kerana beberapa kesukaran dan kepayahan. Anak-anak yang kerap demam kebelakangan ini, si ibu pulak busy sentiasa, dengan internet down dari semalam lagi...dan hal-hal lain yang tidak 'membantu kepada penulisan blog', huhu.

Apapun jutaan terima kasih kepada semua, komen2 tidak terbalas...friend request di FB tidak mampu ditunaikan buat masa ini dan lain-lain.

Entri terbaru hari ini simple je, iaitu GA Contest!

Tungguuu....



4 comments:

mama aini said...

assalam..ehem..semuga ank2 salina dah bertambah sihat skrg ni..mama pun bzzz je skrg ni..hu2x..

Salina said...

tq mama..ank yg sulung antibodi dia kuat sikit tp ank 2nd ni selalu jer demam.maybe ikut ibunya kot yg dari kecik sampai besar sentiasa sakit2 jer..

..::..aRe-Na..::.. said...

smg ank2 cepat sihat yer...
x pe lepas ni sume dh kembali
ok,dh buleh dh sambung cite2 beh kat
sini...:-)

Salina said...

@ aRe-Na: tq awk..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...