Sunday, March 25, 2012

Pemenang GA Contest Teka Gambar




Giveaway Contest Teka Gambar yang berlangsung selama seminggu yang berakhir pada 20 Mac (11.59PM) sudah ada pemenang.

Jawapan untuk contest tersebut ialah Masjid Kristal di Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man, Kuala Terengganu, Malaysia.

Diumumkan pemenangnya ialah: Aine Ainun dengan jawapan diberikan adalah seperti berikut "Masjid kristal,Pulau Wan Man, Terengganu"

Lagi pemenang ialah KhaiRin : anies dengan jawapan yang juga tepat tetapi ada menggunakan singkatan seperti berikut "masjid kristal kat pulau wan man t'ganu".

TAHNIAH kepada anda berdua!

*Pemenang sila tinggalkan nama penuh, alamat surat-menyurat dan no. HP kepada saya melalui emel zamina.8081@gmail.com dengan segera


16 comments:

Aine Ainun said...

Sayakah??

Wah mcm xpercaya...hehe,
mekasih;)

Kasih Salina said...

Tahniah, jangan lupa hantar emel k..

KhaiRin : anies said...

i am the winner? yeeehaaaa...
tq kak..
nnt check emel ya

mama aini said...

tahniah buat kedua2 pemenang..termasuk anies @khairin..mama pernah dpt adiah dr anies ni.. :)

Kasih Salina said...

anies..bukan mimipi ya!
Tahniah..

Kasih Salina said...

Mama..oh yer ker. banyak pengalaman ni dpt hadiah..

Deru Ombak said...

Salam Salina..

Tahniah kepada pemenang. :)

dhiera said...

apesal tak perasan ada teka-teki ni? entri terlepas baca ke? alaaa

Norzie hany said...

Tahniah kepada pemenang.

..::..aRe-Na..::.. said...

waa,tahniah2 pada yang menang..anies menang jgk..tahniah2 ehehehe..

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi komen dan follow blog saya. saya dah follow.

Kasih Salina said...

Deru Ombak..

Pemenang gembira tuu..

Kasih Salina said...

dhiera..

Mungkin terlepas skit tu, sebab saya buat sticky post seminggu..
takper..tak lama lagi ada GA hehe..jeng3..

Kasih Salina said...

Norzie..dua pemenang jer utk kali ni, sebab saya tak nyatakan hanya satu hadiah..kalau ada 5 org tepat hari tu..so saya akan hantar 5 hadiah! wahhh..

Kasih Salina said...

..::..aRe-Na..::..

si anies tu ada very good-luck, dia tak dpt yg top commentor tp dia menang yg ni..hihi

Kasih Salina said...

al-lavendari thanks juga daripada saya, sama2 kita share dalam alam maya ni..jumpa lg nt

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...