Tuesday, December 17, 2013

Web the Carnivall Sungai Petani Gagal


Web the Carnivall Sungai Petani Gagal, apabila kerap kali aku nak jejak kadar tiket masuk sempena cuti sekolah ni, rasanya tak pernah dapat masuk yang HOME. Bukan tak pernah ke sana, tetapi kadang-kadang nak tahu kot ada kenaikan harga jugak.


Katanya SITE sedang menjalankan undergoing scheduled maintenance andupgrade. Yang lucunya (lucu ke?), ada ke patut letak ayat penyedap rasa penambah perisa sebegini "but will return shortly"?

Setahu aku ayat itu bermaksud website tersebut akan kembali seperti sediakala dalam masa yang singkat, bukannya berhari-hari atau berbulan-bulan. Maaf cakap, sebenarnya sejak tahun lepas lagi website ni melakukan web maintenance (sama je macam yg ku alami ni) yang tak berkesudahan.

Jika dalam subjek IT, mereka yang buat projek web ni tetapi terbengkalai boleh dianggap GAGAL tanpa semakan! Mungkin publish report je dapat markah...

Jadi untuk memudahkan anda mencari kadar tiket masuk ke Carnivall Sungai Petani ni bolehlah ke SINI, seperti ini...

Tapi ingat, jangan klik pada HOME...nanti anda diGAGALkan...hehehe





4 comments:

ummiross said...

hehe..memang gagal lah tu kan Salina.

Kalau ada anak2 kecil seronok ke sini, ummi ni kena tunggu cucu pulak nampaknya.

Nurzakiah Hanum said...

enjoy

Knor said...

Kena cari tmpat lainlah gamaknya...

Kasih Salina said...

Ya, tapi pd pendapat sy untuk golongan yg berusia 50 tahun ke atas patutnya separuh harga drp dewasa biasa...mereka tak fully enjoy pun 'mainan' yg ada di dalam sana...at least mereka support cucu diorang bermain air di tempat yg selamat...

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...