Sunday, December 1, 2013

STICKY POST: Edaran Emzeti Memperkenalkan Rokok Herba Resdung


10,000 papan telah habis terjual!
(cuma dalam tempoh 10 bulan ujian pasaran tanpa iklan, secara rawak di Kedah, negeri lain belum lagi)

Produk terus dari Kilang IKS.
Produk ini adalah yang terbaru dan akan berada di setiap daerah di Malaysia melalui Edaran Emzeti.

Cara penggunaan ada disertakan...
- Pantas melegakan kegatalan hidung akibat alahan, masalah resdung.
- Cara penggunaan disertakan.
- Harga cuma RM3.00 sebatang.
- Penjualan dalam bentuk sepapan (seperti kopi bancuhan segera).
- Mudah dipamer untuk dijual.
- Produk keluaran kilang IKS Felda yang memenangi anugerah peringkat negeri dan kebangsaan.
- Boleh dijual di mana-mana seperti Kedai Makan, Medan Selera, Gerai Burger, Toko Jamu, Warung, Kedai Gunting Rambut, Kedai Runcit dan Kiosk Produk Kesihatan.
Anugerah Pencapaian


JOHAN
Usahawan Inovasi, Anugerah Usahawan FELDA Peringkat Kebangsaan 2012 
(Kategori Industri Kecil dan Sederhana)

JOHAN
Usahawan Inovasi, Anugerah Usahawan FELDA Wilayah Alor Setar 2011

FINALIS
Anugerah Usahawan FELDA Peringkat Kebangsaan 2012 

FINALIS
Anugerah Usahawan FELDA 2011

FINALIS
Kategori Perusahaan Lain
Anugerah Usahawan FELDA Wilayah Alor Setar 2011

Kilang Pengeluaran


Mudah dan kos murah untuk jadi pengedar dan pemborong. Juga bagi peruncit yang berminat: 

PAKEJ A: PEMBORONG/ PENGEDAR (nama akan masuk website)
Minimum 30 papan = RM20.00 sepapan (pos bungkusan  + RM12.00)

PAKEJ B: Peruncit (Kedai/ Online)
1 papan =  RM28.00 (termasuk pos biasa)

Info lanjut di www.edaranemzeti.com

Jualan Di Pasaran

Rokok Herba Resdung di Food Court
Gantungkan berdekatan kaunter bayaran dan keperluan harian agar lebih jelas

Pemborong/ Pengedar/ Peruncit Diperlukan Segera!
SMS Taip 'Pemborong/ Pengedar/ Peruncit + Daerah' 
ke 
019-578 1026 (Salina)


15 comments:

Khai♥Rin : anies said...

mcm mana nk guna ni kak?

Mizz ErMa said...

rokok herba resdung? unik jgk nama produk nih..

TiranaAduka said...

salam sis salina
Nak kena belajar isap rokok ni.

P/s terima kasih sis sudi singgah.

BUNDA a.k.a KN said...

macam bentuk rokok resdung sekarang...moden dan mudah..

Kakzakie said...

Banyak dah dapat anugerah ye product ini. Kira ramai juga org kena resdung kan..

man said...

sy blh jual jgk kan..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Kasih Salina said...

Utk nama Rokok Resdung memang dh ada lama sejak dulu, sila search dlm google akn jumpa dgn bentuk lain..cuma yg kami berasaskan herba dan penyediaan tradisional..jadilah Rokok 'Herba' Resdung...

Kasih Salina said...

Khairin - nyalakan api pada hujungnya, sedut melalui hidung..dlm web www.edaranemzeti.com ada penjelasan...

Kasih Salina said...

TA - hihi, tak perlu pandai hisap rokok sbb bukan melalui mulut...nama unik rokok herba resdung ni tak dpt diubah sebab dah menjadi sebutan tradisi...sila search 'rokok resdung' dlm google...akn faham (cuma produk tak sama)

Kasih Salina said...

Man - semua blh jual..jika bminat sila sms spt dinyatakan...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boleh di jadikan alternatif kepada yang nak berhenti merokok ni kan.

ANIM said...

Patutlah lana taj dengar cerita. kS sibuk dengan rokok resdung nilah ya...tahniah

hazlina azmi said...

ramai jugak org resdung dkt msia ni
Blogwalking..jom kita bertukar2 link…and follow each other
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

MulutPayau said...

Pernah tengok adik guna, tapi jenama lain..

WaRie AzMie said...

Kalau nak beli utk pakai sendiri dulu boleh tak?

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...