Thursday, August 2, 2012

Farah Lee Balik Sambut Ramadhan, Ally Iskandar Ceria Setiap Pagi


Memori setempat dalam ruang waktu berbeza
Awal minggu ni, aku mengadap MHI seperti biasa selang seli dengan channel lain. Pengacara dan selebriti TV3 pagi tu macam biasa Ally Iskandar dan ditemani Nadia Anuar, Kelihatan Ally agak ceria, bersinar, seperti cukup segala, lengkap semua dan macam-macam lagi lah. Wah pandai juga aku ni menilik orang kekekeke...

Rupanya isteri tercinta yang cantik manis tu telah berada di Malaysia untuk menyambut Ramadhan bersama Ally. Eh bila pulak balik, sebab kalau tak silap Summer session class baru jer tamat (kalau Universiti di Korea lah, tempat lain tak pasti). Apapun patutlah Ally macam cukup makan, cukup tidur haha...gurau jer abang Ally yer. Ingat lagi lebih kurang 10 atau 12 tahun dulu, jumpa abang Ally live depan mata, rendah jer bila bergambar dengan suami aku lebih kurang takat bawah dagu jer....




10 comments:

dwaty said...

FARAH LEE pun sama gak... ceria jer... seronok tengok pasangan ini...

eLL said...

untungnya mereka berdua ni. sepadan dan sesuai. ally ni nak org terengganu juga jadi suri dia kan...

farah lee comel sangat

Kesuma Angsana said...

mestilah sonok isteri ada disisi!

Huda said...

Sapa yg tak suka bila isteri dah balik kan...

Pink Lavender said...

panjang senyum elly iskandar...huhuh

Rozuan Ismail said...

kesian ally duk berjauhan dengan farah

Kakzakie said...

Siapa tak suka bila org yg disayang ada depan mata setiap hari...

nur anis said...

mereka sweett..:)

Knor said...

oo ye..pandai tgok org ye..dah lama tak tgok mhi..

mama aini said...

ehem ..mama pun tgk MHI..hikk2x..pandai salina meneka ek..patutlah ally riang semacam..ahaha..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...