Wednesday, September 5, 2012

Kenangan Aidilfitri di Terengganu



Kamila, Salina, Kashif
Hari ni baru 18 Syawal..masih tempoh beraya lagi kan..? Hik2..Rasanya tak terlambat kot untuk aku berkongsi gambar Raya famili di sini. 

Raya kami di Terengganu baru-baru ni biasa ajer. Boleh lah nak tengok2 gambar famili aku di Terengganu. Ramai rakan juga bertanya, mana gambar Raya, beraya di mana..dan ada yang tak terbalas SMS..jadi sedikit gambar kenangan untuk dikongsikan. Jika korang ada blog, jika ada gambar Raya yang sudi dikongsikan, bolehlah tinggalkan link sekali di ruangan komen.

Mak dan bapak aku (tengah-tengah kerusi), adik beradik dan ipar




Semua dah kepenatan, lewat sangat bergambar...huhu
Mengabadikan kenangan di sebuah perkampungan FELDA
Lepas makan-makan, si Adik muncung mulut

Ok tu jer, so kenangan Raya aku bersama blogger terkenal (wanita) akan aku update selepas ini, nak tau siapa...tunggu!




2 comments:

Harith Iskandar said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

kakcik said...

Bekas apa yang berwarna warni kat depan tu?

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...