Tuesday, September 25, 2012

Apabila Abah Menghias Si Anak


Kenal tak?
Gaya ikatan sejemput...
Tiap kali abah dia buat sesuatu kat dia, lalu bergegas si Kashif ni ke cermin muka (cermin yang stand alone tu) nak tengok macam mana agaknya rupa dia selepas di 'tukar'..kadang-kadang macam-macam penampilan. Jadi Optimus Prime pun pernah, jadi ninja, gadis cina dan macam-macam. Yang paling kerap ialah sebagai gadis bertudung..wahh..



5 comments:

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Kasih..

Anak2 kecil mmg teruja bila kita bega-begakan dia. Hehe comel jer ni naaaa..

kak tini (umialya) said...

comel..

Farah Zahid said...

hee.. jadi jugak abahnya menghias si kecik cumel tu.. :D

mama aini said...

ehem comilnya khasif..dah macam gadis arab..

syiela said...

comel je.. ingatkan budak arab mana tadi :)

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...