Wednesday, February 6, 2013

Kenapa Nuffnang Berjaga Lewat Malam


Iklan Digi iPhone Five ads by nuffnang
Iklan DiGi iPhone Five seperti di atas bukan atas keinginan aku untuk munculkannya pada lewat malam, tapi mungkin kerana Nuffnang suka berjaga lewat malam untuk mengaktifkan 'ads by nuffnang' di blog serabai ini. Apapun, terima kasih kepada pihak DiGi dan semestinya Nuffnang kerana selama tempoh sementara ini (sepanjang kempen BE) menemani blog Kasih Salina walaupun pada larut malam. Malah pernah juga aku try 'curi-curi intai' lewat malam dalam 2-3 pagi masih lagi ada tercegat di situ...

Mungkin disebabkan itulah, bila siang ajer, dia tak muncul dek kerana berjaga lewat malam...!


7 comments:

LYAfrina said...

tahniah...

hehe..sbb mlm x jem..tu keluar mlm2 kot

Anum said...

oo baru anum tahu :)

umi alya said...

siang ia tidur..

azi said...

Macam kelawar kot..he..he..keluar malam aja..

Kasih Salina said...

Tapi pagi ni kita intai-intai deko, tengok dia bangun pagi lahhh...adakah buat overtime pagi ni Encik DiGi?

Fiza Rahman said...

Ini namanya siang tido, malam berjaga ☺☺

mama said...

he2x..salina pun terpaksa berjaga mlm sbb nak intai dia ya?..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...