Saturday, June 11, 2011

Preview Novel Kasih Yang Suci

Sememangnya dah lama aku tak baca novel cintan cinton cam gini.. sejak aku masuk U la.. kira2 nya dalam 10 tahun gitulah aku tak menyentuh sebarang novel pun kecuali majalah jer dek kerana kesibukkan & kesuntukan masa..

tapi dah sekali tengok cite Nora Elena tu membuak-buak pulak rasa nak mencari novel yang tengah hangat diperkatakan sekarang ni iaitu Novel Kasih Yang Suci yang ditulis oleh Meen Zulaikha.. ada jugak hubby aku menjenguk ke kedai buku kot2 ada lagi novel Kasih Yang Suci ni.. ermmmm.. jangan harap ler nak adanya..

nasib baik la sekarang ni zaman dunia tanpa sempadan dapet la jugak merasa bacanya dari Google Books.. tapi itupun preview nya ajelah.. sape2 yang nak baca preview Kasih Yang Suci boleh la klik link di Sini

1 comment:

Fasilitator said...

Kulit novel ni ke sesuaikan pulak dgn gambar2 pelakon utama drama dia..baru nampak menarik lg..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...