Sunday, February 9, 2014

Nasi Kandar Line Clear



 Nasi Kandar Line Clear

Ini cerita 2 Februari 2014 yang lepas baru aku nak tulis. Kalau pi Penang memang tak sah lah kalau tak pekena nasi kandaq ka..pesemboq ka..mee udang ka.. sup mamak ka.. Ini kali memang kami dah plan supaya bertolak awal & sampai awal sebab nak pekena
 Nasi Kandar Line Clear ni. Biasanya kalau pergi time tak kena & line tak clear. 

Masa bercuti memang aku & hubby keje fikir nak makan jer..tu la menyebabkan aku tak kurus sebab makan banyak.. huhuuu.. Menu pilihan aku kat Nasi Kandar Line Clear ni nasi beriyani, ayam & telur ikan.. paling best aku suka makan telur ikan.. Harga kalau tak silap aku RM 8 lebih jer..






6 comments:

Knor said...

Mmg sedap sungguhkn..dh mkn cuti lps...teringat2 lg nasinya yg lmbut dn halus..

redza said...

sedap ni

ANIM said...

5 tahun dok Sp, tak pernah jejak line clear ni KS...
asyik tak clear je jalan...hee

dhiera said...

sedap ke nasi kandar dia? macam femes kan? tapi kedai dia biasa je ea. teringin juga nak rasa kesedapan nasi kandar dia tu

msredcheesecake said...

mmg terliur la... sy suka telur ikan gak...

QasehnyaRania said...

aduhai. buatkan saya kecur liur. peberet saya mcm duduk penang dulu..

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...