Saturday, February 15, 2014

Miami Beach


Gambar & cerita 2-4 Januari 2014 baru ni. Miami Beach ni merupakan private beach bagi Hydro Hotel. Ni first time aku dengar Miami Beach ni..Lokasinya berdekatan dengan Feringghi Beach.

Sebelum bermula sesi persekolahan 2014 kami menginap 3/2 malam di Hydro Hotel Penang. Booking melalui agoda.com. Harga Hydro Hotel melalui website agoda sangat la murah berbanding wakl-in. 

Kakak memang awal-awal lagi dah cakap nak hotel ada pantai & swimming pool. Kalau tak silap aku, di Hydro Hotel Penang ni lah yang ada pengambaran drama Mr. Arrogant. 

Cuma susah skit la nak ke private beach ni kena naik jejantas dulu..lelah kami rasa nak turun naik tangga jejantas tu..

Puas hati sangat-sangat la sebab anak-anak happy boleh main air & pasir.








14 comments:

shasha yacob said...

baru tahu dekat malaysia ada miami beach hihi cantiknyaa

BungaTulip said...

Pernah sekali menginap kat Hydro Hotel ni kebetulan ada kursus kat sana. belah petang gi pantai naik jejantas tu then turun tangga ke pantai...

tak mandi pun cuma cuci mata dan merasa angin laut je. banyak batu besar kat pantai sana kan kak

Kakzakie said...

Kakak ingatkan Miami beach betul kisahnya di Penang pun ada ye... baru tahu tahu:)

Kesuma Angsana said...

miami beach tu... hehehe 1st time tau, but nampak cantik & bersih pantainyer

Khai♥Rin : anies said...

best nyer...kalu ke bt ferringhi lalu je dpn hotel ni

QasehnyaRania said...

bila private mcm ni baru mommy srnok nak layan anak anak bermain air & pasir kan.
tak pernahsampai lagi.hihi

ANIM said...

pernah dengar tapi tak pernah sampailah KS..

shasha yacob said...

singgah malam :)

shasha yacob said...

singgah petang :D

Harith Iskandar said...

oooo baru tau ada pantai sama nama mcm tu...hurmmm lama sungguh xkomen kt blog ni

Fiza Rahman said...

Ingatkan kat oversea. Kat penang rupanya...hehehe...

Lama menyepi.

Hayani Nor said...

Nampak bersih je pantai ni kan.. tenang je.

Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info supplement produk keluaran Shaklee.

mama said...

cantik view dia..ehem model dia pun cute.. ;)

mama said...

cantik view dia..model pun cute.. ;)

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...