Wednesday, February 12, 2014

Geram Aku Tengok Gambar Kayla Elayna Anak Apek & Leuniey



Gambar Kayla Elayna Anak Khairul Fahmi & Leuniey


aloloooo...geram seribu kali geram aku rasa..comel sungguh baby Kayla Elayna ni, anak Khairul Fahmi & Leuniey Natasha..dan bertuah sungguh baru berusia 6 hari dah buat photoshoot untuk kenangan besar nanti yer..

Puji la sikap Khairul Fahmi & Leuniey Natasha yang tak kedekut nak kongsi gambar Kayla Elayna dengan peminat.. Tapi ada juga yang kecam. Rasanya tak salah nak kongsi gambar anak & famili. 

 Besar nanti mesti come lote ore kelate kato deh...

Bila tengok baby camni terus rasa cam nak pregnant lagi jer..haha.. (cakap dalam hati jer la) nanti mr. hubby mesti kata ada anak 2 orang pun dah bising-bising & pening kepala.

Tengok la tu baby dalam pantang mesti kerjanya tido jer..pastu nangis bila dah lapar & rasa rimas dengan diapers dia..Tapi berbaloi la kalau bayar ribu riban pun untuk photoshoot camni jika berkemampuan & rasa berbaloi bila mana menggunakan kepakaran mereka yang arif dalam dunia fotografi.

Bagi yang tengah pregnant sekarang ni, tunggu apa lagi jika nak moment anak secomel macam Kayla Elayna ni, cer tanya khidmat The Photolicious ni.







15 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang comel dan sangat gerammm... Farah pun jadi tergoda tengok dia...he he he...

Fiza Rahman said...

Memang comel.

Knor said...

comel sgt..harum baunya

Khai♥Rin : anies said...

mmg comel!

Nurzakiah Hanum said...

comel sangat2

Kasih Salina said...

betol tu..kaum hawa pasti teruja melihat baby secomel itu...

Kakzakie said...

Baby yg tak diposingkan pun comel inikan pula siap diposingkan. Memang geraam tengok:)

ummiross said...

Alolo..comel sungguh, ummi pun geram tengok.

ANIM said...

kak pun geram..
sangat2 geram..

QasehnyaRania said...

kan. comel je.
smga mmbsar sbgai anak yg solehah.aamiin

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comelnya anak meraka... :-)

Kesuma Angsana said...

mmg geram tgk pic2 baby ni kan... hehehe

shasha yacob said...

Kecik kecik dah pandai berphotoshot budak nih. geram seyh hihi

shasha yacob said...

singgah malam disini :)

Hayani Nor said...

Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info supplement produk keluaran Shaklee.

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...