Monday, June 10, 2013

Apabila Kesibukan Melanda

Atau sudah letih berjogging berblogging...

Apabila berada dalam dunia kampus, walaupun kita bukan penghuninya...maka beginilah gayanya. Busy tahap apa tak tahu nak kata...

Maaf kepada rakan-rakan Blogger semua kerana membiarkan Blog ini bersawang dalam dunia Sesawang.

Inilah rupanya laman Web untuk Spider...


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

take ur time

Knor said...

assalamualaikum..

bz ye..

MulutPayau said...

Semoga Allah permudahkan segala urusan ....

inazamri said...

morning.singgah pagi di sini

Khai♥Rin : anies said...

as busy as bee ya kak ;-)

Fiza Rahman said...

Owh...dah jadi student balik ker? Atau kerja dlm kampus? Patutlah lama betul menyepi ☺☺

Selamat kembali.

nea lopah said...

Lama betul menyepi....rindu dh ni. hehehe

eita said...

bile free masih leh berblog kan

take ur time

ct rahani said...

as salam sis.. lama x singgah sinikan.. huhu..

take ur time dear.. sama jugak sy.. mood berblog on & off jer..

MystoryPic said...

Hello....... salam kenal dari saya...

Kasih Salina said...

hihi, jadi student balik pun bukan, nak kerja balik dlm kampus pun bukan..apapun tungguuu....

Kasih Salina said...

terima kasih yer, rakan seperjuangan di alam maya, penghargaan juga kpd yg follo bertambah sikit2...yg baru kenal pun saya ucapkan salam perkenalan..

eila said...

hehehe...chumel..
singgah blog sy kalau da tak sawang lg k
htyp://rzillah.blogspot.com

Pertandingan Mewarna Adik & Kakak Sertai

Hari ni adik & kakak masuk pertandingan mewarna. Tapi biasalah main dengan anak-anak pra sekolah ni, mak pak plak yang kalut mewarn...